Xριστουγεννιάτικη Γιορτή της Κατηχητικής Συνάξεως του Ιδρύματος Κ.Α.Α.Π. Βούλας (ΦΩΤΟ)

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 19/12/2014

  Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6.15 μ.μ., στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιδρύματος, τα παιδιά του Κ.Α.Α.Π. Βούλας, είχαν  την τιμητική τους.  Στα πλαίσια της Κατηχητικής Συνάξεως που τελείται εκεί κάθε Παρασκευή, έγινε Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από τα ίδια τα παιδιά . Την παρουσίαση, τον γενικό συντονισμό της εκδηλώσεως  είχε ο Υπεύθυνος Εφημέριος του Ιδρύματος, π. Αντώνιος Χρήστου.

 
Την φετινή  εκδήλωση λάμπρυναν  με την παρουσία τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Δημοσθένης Δόγκας και η κ. Μαρία Σίνα. Ο Πρόεδρος του Ομίλου Νέοι Ορίζοντες Φιλίας κ. Γεώργιος Δρίτσας, η  κυρία Φωτεινή Ψιλάκη Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλοι του Πίκπα, πολλοί εθελοντές, νοσηλευτές και προσωπικό του Ιδρύματος, αλλά κυρίως και πάνω από όλα τα ίδια τα παιδιά του Κ.Α.Α.Π. Βούλας.
 
Στην αρχή ψάλθηκε το Απολυτίκιο των Χριστουγέννων και προβλήθηκε μία παιδική ταινία με την Γέννηση Του Χριστού. Στη συνέχεια  τα παιδιά με την συνοδεία κιθάρας και Μπουζουκιού εθελοντών, τραγούδησαν κάλαντα και τραγούδια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, από διάφορα μέρη της πατρίδος μας.
 
 
Με τη λήξη της Εορτής, τα παιδιά έλαβαν από τα χέρια του π. Αντωνίου τα δώρα, που επιμελήθηκε η Εθελόντρια κ. Στεφανία Αναγνωστοπούλου, συνεργάτης, των Κατηχητικών Συνάξεων του Ιδρύματος και προσφοράς  επίσης εθελόντριας της κ. Σοφίας  και ακολούθησε πλούσιο κέρασμα προσφοράς από τους Φίλους του Πίκπα.