Εκδηλώσεις του Ι.Ν. Αγ. Προφήτου Ηλιού Πυλαίας Θεσσαλονίκης

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 09/12/2014
ΔΙΗΜΕΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Προφήτου Ηλιού Πυλαίας Θεσσαλονίκης, επιθυμώντας να μας εισαγάγει όλους, μικρούς και μεγάλους, στο κλίμα και στο νόημα των μεγάλων και κοσμοσωτήριων εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, σας παρουσιάζει τις Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο προ της Γεννήσεως του Σωτήρος Χριστού, 20 και 21 Δεκεμβρίου.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Το Σάββατο, 20η Δεκεμβρίου, στις 6:00 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του Ενοριακού Πνευματικού μας Κέντρου, θα λάβει χώρα η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της νεανικής μας κίνησης με τη συμμετοχή των παιδιών των κατηχητικών σχολείων, της παιδικής χορωδίας και της θεατρικής μας ομάδας με την παράσταση: «Την άγια εκείνη νύχτα».

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Την Κυριακή, 21η Δεκεμβρίου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα πραγματοποιηθεί στο Ναό μας το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό παζάρι, το οποίο διοργανώνουν τα παιδιά και οι νέοι των κατηχητικών μας συνάξεων σε συνεργασία με τις κυρίες του φιλοπτώχου ταμείου και της ερανικής επιτροπής για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της ενορίας μας.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΑΣΑΤΕ ΤΩ ΚΥΡΙΩ ΠΑΣΑ Η ΓΗ»

Την Κυριακή, 21η Δεκεμβρίου, στις 7:30 μ.μ. θα λάβει χώρα στον Ιερό μας Ναό η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία «ΑΣΑΤΕ ΤΩ ΚΥΡΙΩ ΠΑΣΑ Η ΓΗ» με τη συμμετοχή όλων των χορωδιακών μας τμημάτων, των βυζαντινών και των ευρωπαϊκών. Θα παρουσιάσουν ύμνους, τραγούδια και κάλαντα των μεγάλων εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Σας περιμένουμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας!