Εγκαίνια στο Πνευματικό Κέντρο στο Αμμάν

Πατριαρχεία | Δημοσίευση: 29/10/2014

ΕΓΚΑΙΝΙΑ  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ  ΚΕΝΤΡΟΥ

ΣΤΟ  ΑΜΜΑΝ  ΤΗΣ  ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ

 

           Με αισθήματα χαράς και ευφροσύνης και με τις ευλογίες της Α.Θ.Μ. του Πατρός και Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. ΘΕΟΦΙΛΟΥ έγιναν πρό ημερών τα εγκαίνια πνευματικού κέντρου κάτω  από τον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος. Προκειμένου να στεγαστούν οι πνευματικές και ψυχαγωγικές ανάγκες των νέων , και όχι μόνο, της τοπικής εκκλησιαστικής κοινότητας έγινε η αξιοποίηση όλων των προσφερόμενων  χώρων, υπό την έγκριση του Σεβ. Φιλαδελφείας κ.Βενεδίκτου και την επίβλεψη του Παν/του Αρχιμ. π.Νεκταρίου , Αρχιερατικού Επιτρόπου.

          Μετά την ακολουθία του Αγιασμού  και τις ανάλογες προσφωνήσεις   οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να καμαρώσουν τα μέρη του πνευματικού κέντρου που περιλαμβάνει ευρύχωρο γραφείο και τόπο συσκέψεων, μικρή και μεγάλη αίθουσα διδασκαλιών ως και ανάλογη για τα νήπια, τμήμα ηλεκτρονικών  υπολογιστών, γυμναστήριο, επιτραπέζια ποδοσφαιράκια και όμορφη αυλή.

         Μετά την ξενάγηση υπήρξε κέρασμα που είχαν ετοιμάσει με μεράκι τα στελέχη της πνευματικής-νεανικής κίνησης της Ι. Μητροπόλεως Φιλαδελφείας και πάντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για όσα έγιναν προς εξυπηρέτησή  τους.

 

Από το γραφείο τύπου και διαδικτύου της Ι. Μητροπόλεως